OVER BALLET EN DANSSTUDIO LOES


Ballet en Dansstudio Loes is een dansschool gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen en volwassenen. Naast de balletlessen bieden wij ook peuter, kleuter dans, modern, dansmix en yoga aan.  Wij zijn een dansschool waar kwaliteit en plezier voorop staan.


De dansschool beschikt over een ruime, professionele zaal voorzien van balletvloer, spiegelwand, barres in verschillende hoogtes, airco en muziekapparatuur.


Ballet en Dansstudio Loes is aangesloten bij the Royal Academy of Dance

LOES VERSCHUREN-IMKER

Loes danst al vanaf haar 4, het is haar grote passie. Zij volgde de RAD-gradesopleiding vanaf pre-primary tot en met grade 8. Daarna heeft ze de vocational examens van de RAD behaald tot en met advanced 1. Na haar opleiding 'Certificate in Ballet Teaching Studies' bij de RAD te hebben behaald, heeft ze Ballet en Dansstudio Loes opgericht. Op deze manier kan zij haar passie voor dans delen met haar leerlingen, jong en oud.


Naast haar opleiding tot dansdocent bij de RAD heeft loes ook twee cursussen afgerond tot yoga instructrice (power- en vinyassa yoga) en twee opleidingen als docent voor basis- en middelbaar onderwijs. Hierdoor heeft zij ervaring met lesgeven in alle leeftijden, het pedagogische aspect van lesgeven en klassenmanagement.

© 2018 Ballet en Dansstudio Loes | alle rechten voorbehouden | privacy statement | contact |