FAQ


Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Hoe werkt het met betalingen?

Lees op onze pagina cursusprijzen wat de kosten zijn en hoe deze worden berekend. Je vindt alle informatie hier.

Waar vind ik het (vakantie)rooster?

Het vakantie rooster en het gewone rooster vindt je beide op deze website. Kijk voor het vakantierooster hier en voor het gewone rooster hier.

Waar bestel ik kaartjes voor een voorstelling?

Kaartjes voor presentaties kun je via de ledenapp kopen. Dit kan onder het kopje voorstellingen. 


Kaartjes voor grotere voorstellingen, zoals de Notenkraker kun je bestellen via de website van het Culturele Centrum Deurne. 

Waar kan ik kleding bestellen?

Kleding voor in de lessen kun je bestellen via Costume Share, zij regelen alle kleding en spitzen voor onze studio. Dit kun je doen door het bestelformulier in te vullen. Deze vind je hier. Ook kun je contact met Trea van Costume Share opnemen voor andere vragen. Het telefoonnummer is: 0031 6 22 43 90 76.


Merchandise kun je via de webapp bestellen. Deze komt dan in bestelling te staan en wordt speciaal voor jou gemaakt. Levertijd hiervoor is rond de 3 weken. 

Hoe log ik in bij de ledenapp?

Via de leden webapp kun je alles regelen. Van aanmelden voor lessen, cursussen en evenementen, facturen nakijken, kaartjes voor een voorstelling kopen, merchandise kopen of filmpjes inzien voor je examens of voorstelling. Hier kun je je ook afmelden voor een les, mocht je een keertje verhinderd zijn. Voor de docenten is het erg fijn om te weten wie er in de les zullen zijn. Mocht je dus verhindert zijn, meld je dan even af via de leden webapp. Je kunt via de site www.balletdansstudioloes.nl inloggen via de knop rechts boven, of ga naar: https://mijn.balletdansstudioloes.nl Log je voor de eerste keer in, volg dan de volgende stappen:

  1. ga naarhttps://mijn.balletdansstudioloes.nl
  2. klik op de knop wachtwoord aanvragen
  3. voer jou lidnummer in. Jou lidnummer is: 469
  4. voer het email adres is waarmee jij je hebt ingeschreven
  5. klik op wachtwoord aanvragen
  6. via de mail krijg je jou wachtwoord toegestuurd.
  7. ga weer terug naarhttps://mijn.balletdansstudioloes.nl
  8. voer nu jou lidnummer en wachtwoord in
  9. via de knop mijn gegevens kun je je wachtwoord veranderen.

Hoe lang duurt een dansseizoen?

Het dansseizoen duurt van de eerste week van september (soms één week daarvoor, afhankelijk van schoolvakanties), tot en met de laatste week van juni. Soms gaan we nog een weekje langer door, als er lessen nog moeten worden ingehaald. 

unsplash