OVER BALLET EN DANSSTUDIO LOES


Ballet en Dansstudio Loes is aangesloten bij the Royal Academy of Dance. Wij zijn een dansschool waar plezier en kwaliteit voorop staan.

Vanuit deze visie maken wij onze danslessen. Zo zorgen we ervoor dat alle leerlingen binnen onze school een leuke en veilige leeromgeving hebben, waar zij kunnen groeien als danser en persoon. Waar zij vrienden kunnen maken en gezelligheid kunnen vinden. Deurne

Onze locatie in Deurne is een dansschool gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen en volwassenen. Naast de balletlessen bieden wij ook peuterdans, kleuterdans en modern. 


De dansschool beschikt over een ruime, professionele zaal voorzien van balletvloer, spiegelwand, barres in verschillende hoogtes, airco en muziekapparatuur.

Helmond, Brandevoort

Onze locatie in Brandevoort is een dansschool waar meerdere dansstijlen aangeboden worden aan kinderen en volwassenen. Hier bieden we klassiek ballet, peuterdans, algemene dansvorming, streetdance en modern jazz aan. 


De dansstudio ligt op de tweede verdieping van Wijkhuis 't BrandPunt en is zowel per trap als per lift bereikbaar. De zaal beschikt over barres, spiegelwand en muziekapperatuur.Beek en Donk

Onze locatie in Beek en Donk is een dansschool gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen en volwassenen.


De dansstudio ligt in basisschool de Muldershof. De zaal beschikt over barres, een dempende vloer en muziekapperatuur.