DOCENTEN


LOES VERSCHUREN-IMKER

Directrice en Balletdocent

Loes danst al vanaf haar 4, het is haar grote passie. Zij volgde de RAD-gradesopleiding vanaf pre-primary tot en met grade 8. Daarna heeft ze de vocational examens van de RAD behaald tot en met advanced 1. Na haar opleiding 'Certificate in Ballet Teaching Studies' bij de RAD te hebben behaald, heeft ze Ballet en Dansstudio Loes opgericht. Op deze manier kan zij haar passie voor dans delen met haar leerlingen, jong en oud.


Naast haar opleiding tot dansdocent bij de RAD heeft loes ook twee cursussen afgerond tot yoga instructrice (power- en vinyassa yoga) en twee opleidingen als docent voor basis- en middelbaar onderwijs. Hierdoor heeft zij ervaring met lesgeven in alle leeftijden, het pedagogische aspect van lesgeven en klassenmanagement.

PIEN SCHILDKAMP

Docent peuter/kleuterdans, ballet

Pien is sinds lange tijd al een danseres bij Ballet en Dansstudio Loes. Sinds dit lesjaar verzorgt zij ook de lessen voor de kinderen van 3 tot 8 jaar.


Pien heeft de beroepsexamens van the Royal Academy of Dance afgerond tot en met intermediate en volgt momenteel de opleiding tot dansdocent aan de Fontys hogescholen in Tilburg. Ze is een lieve en leuke docent, die er graag met de kinderen een geweldig feestje van wil maken. Een gedreven docent met passie voor dans en lesgeven.

© 2018 Ballet en Dansstudio Loes | alle rechten voorbehouden | privacy statement | contact |