Bekijk hier de verschillende kinderfeestjes:

Ballet en Dansstudio Loes biedt  kinderfeestjes aan voor verschillende leeftijden. Bekijk hieronder ons aanbod:

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

" Het allerleukste kinderfeestje dat ik ooit heb gegeven!! "


- Emily -

" Een goed verzorgd feestje met een hele leuke dansjuf. De kinderen hebben ontzettend genoten. Van  binnenkomst tot vertrek was alles goed geregeld. Naast het knutselen en dansen konden de kinderen genieten van lekkere zoetigheid en kinderchampagne. Ook konden ze zich verkleden als echte ballerina's. Een feestje om nooit te vergeten mijn dochter heeft genoten! "


- Jolein -

" Het was een heel leuk feestje. Ik mocht me verkleden als een echte suikertaartfee! We hebben geknutseld en gedanst en het was echt heel gezellig. "


- Romy -

JUF PIEN


Pien is sinds lange tijd al een danseres bij Ballet en Dansstudio Loes. Sinds dit lesjaar verzorgt zij ook de lessen voor de kinderen van 3 tot 8 jaar. Pien volgt de opleiding tot dansdocent aan de Fontys hogescholen in Tilburg. Ze is een lieve en leuke docent, die er graag met de kinderen een geweldig feestje van wil maken. Een gedreven docent met passie voor dans en lesgeven.

Ballet en Dansstudio Loes is een dansschool gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen en volwassenen. Naast de balletlessen bieden wij ook kinderfeestjes aan. Wij zijn een dansschool waar kwaliteit en plezier voorop staan.


De dansschool beschikt over een ruime, professionele zaal voorzien van balletvloer, spiegelwand en barres en kostuums, zodat de jarige job zich ook echt als een ware ballerina of balletdanser voelt.