vacature dansdocent

Ballet en Dansstudio Loes (helmond) zoekt nieuwe all round docent(en) vanaf september 2023 voor:


- Modern-jazz lessen (kids vanaf 10 jaar/tieners)

- Ballet lessen (kids vanaf 6 jaar/tieners)

- Streetdance lessen (kids 6 t/m 10 jaar)

- Algemene dansvorming (kinderen 4/5 jaar)

- Peuterdans


Meerdere lesuren achter elkaar en meerdere dagen beschikbaar. Alle ruimte voor eigen indeling van lessen en bepalen van eigen uren! Ook groei in verantwoordelijkheden binnen de dansschool mogelijk.


Wie zijn wij?

Ballet en Dansstudio Loes is een dansschool waarbij kwaliteit en plezier voorop staan. Wij zijn gevestigd in Helmond, Brandevoort, 10 minuten lopen vanaf het station (en hebben ook locaties in Deurne en Beek en Donk). Wij bieden lessen in verschillende lesstijlen aan, maar voornamelijk ballet. De groepen variëren van kinderen van 2 jaar t/m tieners van 16+. Om de twee jaar sluiten we het seizoen af met een eindvoorstelling met alle leerlingen van de locatie Helmond. Meer informatie vindt je op onze website: www.balletdansstudioloes.nl


Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste docent die ons team komt versterken. Iemand die zijn of haar passie voor dans kan overbrengen op de leerlingen. Wij zoeken iemand die graag door wil groeien in zijn/haar verantwoordelijkheden binnen de dansschool.

Wat bieden wij?


Een gezellige werksfeer met leuke enthousiaste leerlingen en collega’s. - Mogelijkheden tot het opstarten van nieuwe lessen/dansactiviteiten – doorgroei in verantwoordelijkheden binnen de dansschool - Vergoeding en reiskosten (in overleg).Wordt je enthousiast van deze vacature?

Let us Connect