Magie en Muizendingen

Het leukste balletfeestje voor echte ballerina's

Wat is er nou leuker dan een balletfeestje?

Waan je in de wereld van de notenkraker en tover jezelf om tot een ware ballerina.

In dit kinderfeest, speciaal voor kinderen van de leeftijd 8 t/m 12 jaar, wanen we ons in een echt ballet. We gaan op reis naar het land van de notenkraker en toveren onzelf om tot notenkraker, muizenkoning(in) of de suikertaartfee. 


De kinderen maken eerst kennis met het verhaal van het bekende ballet en mogen daarna een eigen masker versieren. Ze kunnen daarbij kiezen uit verschillende personages uit het ballet. 


Daarna mogen de kinderen een kostuum uitkiezen, waarin ze mogen dansen. Er is keuze uit tutu's, lange balletjurken en natuurlijk soldatenpakken en koningskleren. 


In deze kostuums mogen de kinderen dan gaan dansen. Ze krijgen leuke dansen aangeleerd die gebaseerd zijn op het ballet de notenkraker en natuurlijk maken we het ook gezellig met dansspelletjes.


Uitraard is er ook tussendoor tijd voor drinken en wat lekkers!


Als laatste mogen de kinderen de maskers die ze hebben gemaakt mee naar huis nemen, samen met een leuke goodiebag. 

Magie en Muizendingen


Zaterdagen en zondagen     


Tijd in overleg


Duur: 2 uur

Prijs:  €120,-

Maximaal aantal kinderen: 12

(Wil je meer kinderen uitnodigen? dat kan! meerprijs per             kind is €2,50)Stijn Streuvelslaan 50a 5751 XZ DeurneWilt u een kinderfeestje plannen of graag meer informatie over de kinderfeestjes? Neem dan gerust contact met ons op.

 
 
 
 
 

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

" Het allerleukste kinderfeestje dat ik ooit heb gegeven!! "


- Emily -

" Een goed verzorgd feestje met een hele leuke dansjuf. De kinderen hebben ontzettend genoten. Van  binnenkomst tot vertrek was alles goed geregeld. Naast het knutselen en dansen konden de kinderen genieten van lekkere zoetigheid en kinderchampagne. Ook konden ze zich verkleden als echte ballerina's. Een feestje om nooit te vergeten mijn dochter heeft genoten! "


- Jolein -

" Het was een heel leuk feestje. Ik mocht me verkleden als een echte suikertaartfee! We hebben geknutseld en gedanst en het was echt heel gezellig. "


- Romy -

JUF PIEN


Pien is sinds lange tijd al een danseres bij Ballet en Dansstudio Loes. Sinds dit lesjaar verzorgt zij ook de lessen voor de kinderen van 3 tot 8 jaar. Pien volgt de opleiding tot dansdocent aan de Fontys hogescholen in Tilburg. Ze is een lieve en leuke docent, die er graag met de kinderen een geweldig feestje van wil maken. Een gedreven docent met passie voor dans en lesgeven.

Ballet en Dansstudio Loes is een dansschool gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen en volwassenen. Naast de balletlessen bieden wij ook kinderfeestjes aan. Wij zijn een dansschool waar kwaliteit en plezier voorop staan.


De dansschool beschikt over een ruime, professionele zaal voorzien van balletvloer, spiegelwand en barres en kostuums, zodat de jarige job zich ook echt als een ware ballerina of balletdanser voelt.