Gekke hoedemaker High-tea balletparty

Het leukste balletfeestje voor echte ballerina's

Wat is er nou leuker dan een balletfeest?

Waan je in de wereld van Alice in wonderland en tover jezelf om tot een ware ballerina.

Iedereen kent het bekende verhaal van Alice in wonderland, maar wist je dat er ook een heel mooi ballet is, gebaseerd op dit knotsgekke verhaal? Het is een prachtig ballet vol wonderen, magie en natuurlijk gekke gebeurtenissen. Kijk hiernaast maar eens naar een stukje uit dit ballet.


In dit kinderfeest, speciaal voor kinderen van de leeftijd 8 t/m 12 jaar, beleven we een geweldig balletfeest. We gaan op reis naar Engeland en genieten van een speciale Gekke hoedemaker high-tea. 


Daarna mogen de kinderen een kostuum uitkiezen, waarin ze mogen dansen. Er is keuze uit verschillende prachtige balletkostuums. 


In deze kostuums mogen de kinderen gaan dansen. Ze krijgen leuke dansen aangeleerd die gebaseerd zijn op het ballet Alice in wonderland en natuurlijk maken we het ook gezellig met dansspelletjes en een ware disco. 


Als laatste krijgen de kinderen een leuke goodiebag mee naar huis. 

Gekke hoedemaker High-tea balletparty


Zaterdagen en zondagen     


Tijd in overleg


Duur: 2 uur

Prijs:  €120,-

Maximaal aantal kinderen: 12

(Wil je meer kinderen uitnodigen? dat kan! meerprijs per             kind is €2,50)


Stijn Streuvelslaan 50a 5751 XZ DeurneWilt u een kinderfeestje plannen of graag meer informatie over de kinderfeestjes? Neem dan gerust contact met ons op.

 
 
 
 
 

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

" Het allerleukste kinderfeestje dat ik ooit heb gegeven!! "


- Emily -

" Een goed verzorgd feestje met een hele leuke dansjuf. De kinderen hebben ontzettend genoten. Van  binnenkomst tot vertrek was alles goed geregeld. Naast het knutselen en dansen konden de kinderen genieten van lekkere zoetigheid en kinderchampagne. Ook konden ze zich verkleden als echte ballerina's. Een feestje om nooit te vergeten mijn dochter heeft genoten! "


- Jolein -

" Het was een heel leuk feestje. We hebben een super gave high-tea gehad en gedanst en het was echt heel gezellig. "


- Romy -

JUF PIEN


Pien is sinds lange tijd al een danseres bij Ballet en Dansstudio Loes. Sinds dit lesjaar verzorgt zij ook de lessen voor de kinderen van 3 tot 8 jaar. Pien volgt de opleiding tot dansdocent aan de Fontys hogescholen in Tilburg. Ze is een lieve en leuke docent, die er graag met de kinderen een geweldig feestje van wil maken. Een gedreven docent met passie voor dans en lesgeven.

Ballet en Dansstudio Loes is een dansschool gespecialiseerd in klassiek ballet voor kinderen en volwassenen. Naast de balletlessen bieden wij ook kinderfeestjes aan. Wij zijn een dansschool waar kwaliteit en plezier voorop staan.


De dansschool beschikt over een ruime, professionele zaal voorzien van balletvloer, spiegelwand en barres en kostuums, zodat de jarige job zich ook echt als een ware ballerina of balletdanser voelt.